Stallheizung, Fussbodenheizung,EEI ist der Energieeffizienz­index nach der Verordnung (EG) 641/2009 der EUKommissie, Ferkelaufzucht,AGW, Slimverteiler,LTC incert,Dynamic flow,waveline,mischprinzip,effizientzpumpe, EEi,Termichische Sicherung,niedertemperatur regelung,bodenheizkreizen, tiggelman. Euroconus, Wilo, Pumpe, Watts, mma,MMA, Termostatventil,Eurokonusverschraubung,klemringverschraubung,begrenzungsthermostat,mischer,termomischer,strangregulierventil,messnippel,monometer,thermometer,fussbodenheizungsrohr.verteiler,wandheizung,heimeier,termostat kopf,tauchhulsen,entlufter,fernheizungs verteiler,

WAVE LINE zonder POMP - Agenturenhandel Gerritsen Wierden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

WAVE LINE zonder POMP

WAVE LINE VERDELER
           Waarom een WAVE LINE composiet                           vloerverwarmings verdeler
De WAVE LINE is een van de weinige echte composiet vloerverwarmings verdelers , en is eenvoudig uit te breiden c.q. op te bouwen. Ook de ophanging is eenvoudig en naar ieders wens te gebruiken.
De aanvoer- en afvoer flow van en naar de verdeler, is zeer belangrijk voor het goed functioneren van een verdeler.
De WAVE LINE verdeler is derhalve voorzien van 11/4" aansluitkoppelingen. Maar dit is nog niet alles ... Ook in de verdeler is de flow 100%, door de aanvoer en de retour zo te plaatsen dat zij geen stremming op de stroming in de verdeler hebben waardoor ook de flow in de verdeler 100% is. 


De modulaire voor gemonteerde verdeler van WAVE LINE -gemaakt van gewapend polyamide- garandeert extreme product flexbiliteit in termen van de configuratie en het gemak van assemblage. 

Het zijn de kleine dingen die het hem doen en hem bruikbaar en functioneel maken. Met deze verdeler heeft U de verdeler voor de toekomst.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu