Stallheizung, Fussbodenheizung,EEI ist der Energieeffizienz­index nach der Verordnung (EG) 641/2009 der EUKommissie, Ferkelaufzucht,AGW, Slimverteiler,LTC incert,Dynamic flow,waveline,mischprinzip,effizientzpumpe, EEi,Termichische Sicherung,niedertemperatur regelung,bodenheizkreizen, tiggelman. Euroconus, Wilo, Pumpe, Watts, mma,MMA, Termostatventil,Eurokonusverschraubung,klemringverschraubung,begrenzungsthermostat,mischer,termomischer,strangregulierventil,messnippel,monometer,thermometer,fussbodenheizungsrohr.verteiler,wandheizung,heimeier,termostat kopf,tauchhulsen,entlufter,fernheizungs verteiler,

VOORDEEL SLIM VERDELER - Agenturenhandel Gerritsen Wierden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

VOORDEEL SLIM VERDELER

VERDELER TECHNIEK
 
      Goede doordachte oplossingen  voor de allerdaagse problemen met vloerverwarming,
                                          opgelost en verwerkt in de SLIM verdeler.

Het mengprincipe blijft neutraal zolang de doorlaat van aanvoer CV-water gelijk of iets groter is dan de vrije doorlaat tussen de regelklep en de opening van het retourwater. De vrije doorlaat kan alleen worden verkleind zolang er door de werking van de thermische water beveiliging, geen ongewenste stroming in de leidingen van de vloerverwarming onstaat. Die

Het mengprincipe van de SLIM    verdeler met LTC ventiel.

Het mengprincipe blijft neutraal zolang de doorlaat van aanvoer CV-water gelijk of iets groter is dan de vrije doorlaat tussen de regelklep en de opening van het retourwater. De vrije doorlaat kan alleen worden verkleind zolang er door de werking van de thermische water beveiliging , geen ongewenste stroming in de leidingen van de vloerverwarming onstaat. Die beveiliging is namelijk gebaseerd op de constructie  en drie natuurwetten, die gezamenlijk deze extra beveiliging vormen. Pas als deze extra beveiliging niet meer werkt is het mengprincipe actief. Vanaf 2005 hebben vele duizenden LTC verdelers bewezen dat een keteltemperatuur van 55 gr. C geen probleem hoeft te zijn.

Zelfs bij een volledig geopende stand is de weerstand in de mengkamer te verwaarlozen en juist die extreem lage weerstand is de basis van het neutrale mengprincipe en van thermische warmte beveiliging.

Van 1 tot en met 10 groeps verdeler is het gat voor het LTC ventiel 3/4" en van 11 tot en met 16 groeps verdeler 1".

Het inwendege doorstroomgat is van Van 1 tot en met 10 groeps verdeler 21 mm en van 11 tot en met 16 groeps verdeler 25 mm.


LTC VENTIEL
LTC Ventiel met verwijderde afdekkap t.b.v. instellen ventiel
 
 
 
De Ophangpunten
Bij SLIM verdelers is de ophanging zodanig dat de verdeler iets van de muur komt, zodat contact geluid miniem is. Tevens zijn de ophangingen voorzien van rubbers zodat contact geluid wordt geminimaliseerd.

Elektrolytisch verzinkt
De SLIM verdeler is eerst chemisch behandeld en vervolgens elektrolytisch verzinkt en daarna voorzien van een poeder coating in RAL7016. Door deze behandelingen kunnen wij zeggen dat we de kwaliteit van dit product op een hoog niveau hebben gebracht waar de eindgebruiker jarenlang plezier van zal hebben.
ophangpunten voorzien van gummi ringen om contact geluid te minimaliseren.
Van al onze verdelers zijn de oppervlakte elektrolytisch verzinkt en voorzien van een poeder coating in RAL 7016
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu