Stallheizung, Fussbodenheizung,EEI ist der Energieeffizienz­index nach der Verordnung (EG) 641/2009 der EUKommissie, Ferkelaufzucht,AGW, Slimverteiler,LTC incert,Dynamic flow,waveline,mischprinzip,effizientzpumpe, EEi,Termichische Sicherung,niedertemperatur regelung,bodenheizkreizen, tiggelman. Euroconus, Wilo, Pumpe, Watts, mma,MMA, Termostatventil,Eurokonusverschraubung,klemringverschraubung,begrenzungsthermostat,mischer,termomischer,strangregulierventil,messnippel,monometer,thermometer,fussbodenheizungsrohr.verteiler,wandheizung,heimeier,termostat kopf,tauchhulsen,entlufter,fernheizungs verteiler,

STANDAARD VERTEILER - Agenturenhandel Gerritsen Wierden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

STANDAARD VERTEILER

VERDELERS
DE STANDAARD VERDELER

Is de moeder van alle verdelers. Een goedkoop maar kwalitatief goede vloerverwarmings unit, leverbaar tot en met 6 groepen (maximaal 70m2) . De unit werkt hydraulisch neutraal en is voorzien van de beveiligingen , net als al onze units. 

Er valt niet veel toe te lichten op de standaard verdeler . Wel zijn er kleine puntjes die belangrijk zijn , belangrijk voor al onze verdelers,eigenlijk belangrijk voor ieder merk verdeler, maar die maar weinig uitgevoerd worden op verdelers. Neem nu de ontluchter , een normale 3/8"ontluchter, klopt. Maar door op de verdeler een lasnippel te zetten waardoor de ontluchter boven de retourbalk uitkomt en hierdoor alle lucht gemakkelijk uit de verdeler c.q. het vloerverwarmings circuit onttrokken kan worden, hierdoor onderscheidt onze verdeler van de andere meest bekende merken.

           
 
     
Standaard verdeler 5 groepen
standaard 5 groepen met doorstroommeters en afluiters
 MMA en watts

Zoals al onze verdelers wordt ook de standaard verdeler uitgevoerd met een MMA aanvoer kraan voorzien van een A-label thermostaatkop. De grote doorlaat van de aanvoerkraan zorgt voor een goede en constante flow naar het vloerverwarmings circuit, tezamen met de Wilo pomp.

De retour kranen zijn wederom van Watts, eenvoudig dubbel instelbaar met een goede doorlaat,

Ondanks de lage prijsstelling van de standaard verdeler heeft dit geen effect op de kwaliteit en de werking van de verdeler door gebruik van gerenommeerde producten.

 ErP Ready

Ook de standaard verdeler is natuurlijk ErP ready. Een aanvoer- en retour thermometer is ook standaard, evenals een aftap punt ( Wordt ook gebruikt om te vullen), indien de verdeler actief gemaakt dient te worden, kan het aftap punt verwijderd worden en kan het retour ventiel hierheen verplaatst worden. Deze uitvoering is bij ons op speciale bestelling te verkrijgen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu