Stallheizung, Fussbodenheizung,EEI ist der Energieeffizienz­index nach der Verordnung (EG) 641/2009 der EUKommissie, Ferkelaufzucht,AGW, Slimverteiler,LTC incert,Dynamic flow,waveline,mischprinzip,effizientzpumpe, EEi,Termichische Sicherung,niedertemperatur regelung,bodenheizkreizen, tiggelman. Euroconus, Wilo, Pumpe, Watts, mma,MMA, Termostatventil,Eurokonusverschraubung,klemringverschraubung,begrenzungsthermostat,mischer,termomischer,strangregulierventil,messnippel,monometer,thermometer,fussbodenheizungsrohr.verteiler,wandheizung,heimeier,termostat kopf,tauchhulsen,entlufter,fernheizungs verteiler,

SLIM met LTC VENTIEL - Agenturenhandel Gerritsen Wierden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SLIM met LTC VENTIEL

VERDELERS

VOORDEEL VAN SLIM VERDELER MET LTC VENTIEL

Door het plaatsen van een schot (zie tekening) tussen de CV aanvoer en de retour van de Slim verdeler en deze te voorzien van een doorstroom gat is er in de basis al een betere interne verdeling van de flow binnen het circuit van de verdeler, belangrijk voor het goed functioneren van een verdeler. 

TCL  Ventiel ( optioneel verkrijgbaar )


Via een 3/4"of 1"gat op de zijkant van de verdeler kan een ventiel (LTC) geplaats worden waarmee de interne doorstroming desgewenst verkleind en weer vergroot kan worden.
Tevens regeld U op deze manier ook de temperatuur binnen het vloerverwarmings circuit geheel naar wens in  en maakt U optimaal gebruik van het warme retour water uit de vloerverwarming. Hierdoor bespaart U aanzienlijk in de stookkosten. Mede door deze oplossing heeft U geen dure LTV (Lage Temperatuur Verdeler) verdeler met een strangregelventiel meer nodig en ook is het actief maken van een verdeler verleden tijd. Dus ook indien U te weinig flow vanuit uw CV circuit naar uw vloerverwarmings syteem heeft is dit LTC ventiel de ideale oplossing. U plaats het ventiel , regelt hem in en uw systeem werkt.


Zijaanzicht met zichtbaar het LTC ventiel
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu