Stallheizung, Fussbodenheizung,EEI ist der Energieeffizienz­index nach der Verordnung (EG) 641/2009 der EUKommissie, Ferkelaufzucht,AGW, Slimverteiler,LTC incert,Dynamic flow,waveline,mischprinzip,effizientzpumpe, EEi,Termichische Sicherung,niedertemperatur regelung,bodenheizkreizen, tiggelman. Euroconus, Wilo, Pumpe, Watts, mma,MMA, Termostatventil,Eurokonusverschraubung,klemringverschraubung,begrenzungsthermostat,mischer,termomischer,strangregulierventil,messnippel,monometer,thermometer,fussbodenheizungsrohr.verteiler,wandheizung,heimeier,termostat kopf,tauchhulsen,entlufter,fernheizungs verteiler,

SLIM met DYNAMIC FLOW - Agenturenhandel Gerritsen Wierden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SLIM met DYNAMIC FLOW

VERDELERS
SLIM verdeler met Dynamic Flow
BALANCING EN CONTROL

Sinds enige tijd bestaat de mogelijkheid om verdelers uit te voeren met , zoals wij ze noemen , Dynamic flow afsluiters. Deze zijn er in twee uitvoeringen : de AFC uitvoering en de A-exact uitvoering, deze laatste is te gebruiken op iedere standaard unit en is in rechte en haakse uitvoering te verkrijgen. Let wel op dat bij gebruik van de A-exact, de buizengroepen die aan de verdeler komen en of zitten, niet langer zijn dan 90 meter, omdat de volume stroom van de a-exact (0)10-150l/h is. Bij de AFC is de volume stroom instelbaar van 10-100 l\h.
 
 BESPARING

 Ondanks dat de kosten van een verdeler, uitgevoerd met ofwel de AFC dan wel de A-exact kranen, redelijk hoog zijn moet U wel bedenken dat het kiezen voor deze kranen U een besparing oplevert tussen de 15 en de 20% minimaal op de stookkosten van uw vloerverwarmings systeem. In combinatie met een A-label pomp loopt dit zelfs nog verder op en kan men met zekerheid aannemen dat de terugverdientijd van deze investering uiterlijk 3 jaar is.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu