Stallheizung, Fussbodenheizung,EEI ist der Energieeffizienz­index nach der Verordnung (EG) 641/2009 der EUKommissie, Ferkelaufzucht,AGW, Slimverteiler,LTC incert,Dynamic flow,waveline,mischprinzip,effizientzpumpe, EEi,Termichische Sicherung,niedertemperatur regelung,bodenheizkreizen, tiggelman. Euroconus, Wilo, Pumpe, Watts, mma,MMA, Termostatventil,Eurokonusverschraubung,klemringverschraubung,begrenzungsthermostat,mischer,termomischer,strangregulierventil,messnippel,monometer,thermometer,fussbodenheizungsrohr.verteiler,wandheizung,heimeier,termostat kopf,tauchhulsen,entlufter,fernheizungs verteiler,

POMP - Agenturenhandel Gerritsen Wierden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

POMP

VERDELER TECHNIEK
                                                                
                                                               Informatie A-label pompen

De WILO-YONOS en de GRUNDFOS ALPHA2L  zijn high-efficiency pompen die exclusief zijn ontworpen om aan de speciale eisen te voldoen van de OEM industrie, zoals ketelfabrikanten en producenten van vloerverwarming verdelers tezamen met de EuP c.q. ErP eisen die eind Augustus 2015 definitief worden doorgevoerd.

De WILO-YONOS en de GRUNDFOS ALPHA2L bepalen de norm voor energiebesparende oplossingen die nodig zijn voor geintegreerde hydraulische systemen. Uitgerust met zelf regelende elektronica zijn deze pompen de perfecte keuze voor een een op een vervanging van de meeste bestaande elektronische pompen.

                                                   Voordelen label A pompen

Tot 80% elektriciteit besparing in vergelijking met oude ongeregelde verwarmingspompen
Zelf regelende pomp, auto adap.
Hoog aanloopmoment voor een betrouwbare start-up (Yonos)
Warm water verwarming van alle systemen, in het temperatuurbereik van 0 tot +95 Gr, C.
Piek inschakelstroom minder dan 3A
Stand-by verbruik minder dan 1 Watt.
Geintegreerde motorbeveiliging.
Automatische verlaging "power consumptie"bij overbelasting.
Voorkomen van stromingsgeluiden

                                                                       Regels voor pompen vanaf 2015

De ErP en EuP zijn de richtlijen waar we mee te maken hebben. Beide worden gebruikt. EuP was de oorsprokelijke naam van de Richtlijn voor Energy Using Products (energie verbruikende producten, Richtlijn 2005/32/EC.) Toen de richtlijn werd uitgebreid om ook Energy Related Products (energie gerelateerde producten, zoals ramen, isolatiemateriaal etc.) mee te nemen , werd de naam geweizigd in "de ErP-richtlijn"(richtlijn 2009/125/EC)  

 

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu