Stallheizung, Fussbodenheizung,EEI ist der Energieeffizienz­index nach der Verordnung (EG) 641/2009 der EUKommissie, Ferkelaufzucht,AGW, Slimverteiler,LTC incert,Dynamic flow,waveline,mischprinzip,effizientzpumpe, EEi,Termichische Sicherung,niedertemperatur regelung,bodenheizkreizen, tiggelman. Euroconus, Wilo, Pumpe, Watts, mma,MMA, Termostatventil,Eurokonusverschraubung,klemringverschraubung,begrenzungsthermostat,mischer,termomischer,strangregulierventil,messnippel,monometer,thermometer,fussbodenheizungsrohr.verteiler,wandheizung,heimeier,termostat kopf,tauchhulsen,entlufter,fernheizungs verteiler,

INREGELEN VLOERVERWARMING - Agenturenhandel Gerritsen Wierden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

INREGELEN VLOERVERWARMING

VERDELER TECHNIEK
    MMA THERMOSTAAT
               VENTIEL                
INSTELLING OP DE KOP123456789
     MMA THERMOSTAAT
5-55 C.
TEMP. GR. C.

51320273237434955
Inregelen van de installatie

Van de gemonteerde ventielen (c en H) is de doorstroom hoeveelheid eenvoudig en exact door voorinstelling in te regelen. Instelling  geschied door de kap van het ventiel te verwijderen , in de nu zichtbare spindel zit een schroef deze helemaal indraaien tot hij niet verder kan, kap weer monteren. Draai ventiel (C) geheel open en het thermostatischventiel op maximale temperatuur zetten. Alle retourventielen (H) doormiddel van 4 omwentelingen opendraaien (7 is maximaal open) . Alle groepen die te weinig warmte krijgen 1 omwenteling opendraaien. Hoe verder het verwarmingsretourventiel (H) geopend wordt hoe sneller de vloerverwarming opgewarmt wordt. De warmte-aanvoer is het groots als thermostaatkop 10 Gr. C. hoger wordt en de temperatuur kort 7  Gr. C. hoger wordt dan de met de thermostaatkop ingestelde temperatuur. In z'n geval moet verwarmingretourventiel verder gesloten worden.

Bediening

De thermostaatkop (B) wordt ingesteld (zie bovenstaande tabel) op de maximale aanvoertemperatuur  van de installatie en voorkomt dat de ingestelde temperatuut overschreden wordt.Ondanks de ingestelde temperatuur  stabiliseert de watertempertuur zich op een lagere temperatuur, dit komt door de ruimtetemperatuur. Bij een grotere warmtevraag zal ook de vloerverwarming hoger in temperatuur gaan.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu